2016

Achtste tournee met euritmiegroep Curach met het programma Aedemtocht, De reis van de Argonauten; op 10 lokaties in Nederland.

Eerste internationale Amateur Euritmie Forum in Zeist (EVI I).

Euritmie zomerweek ‘Ruimte’ in Driebergen.

Themadag: J. Bosch, m.m.v. het Patmos ensemble.

Grondsteenweekend Zeist, instudering van de zgn. vierde strofe.

2015

Eerste tournee met de Projektgroep Euritmie uit Zutphen met het programma ‘Ongeschonden Licht’ op vijf lokaties in Oost Nederland.

Euritmie solo werkplaats in Zeist, zelfstandig en met persoonlijke begeleiding, 7 zaterdagen.

Euritmie zomerweek ‘Solar’ in Zeist.

Euritmie zomerweek ‘Mensenvormen’ in Brummen.

Euritmie cursus met klarinet en piano;  6 middagen in Warnsveld

2014
Euritmiegezelschap Curach bestaat 10 jaar en wordt van mei tot november gevierd met de voorstelling “De speelse mens”.

2013
Master of Arts (MA) in euritmie, behaald in augustus aan de Alanus Hochschule für Kunst und Gesellschaft.
Tournee door Nederland met  afstudeerprojekt “Ishtar – Euritmie in Dialoog” in 10 theaterzalen. Optreden met “Ishtar” tijdens euritmiefestival in Moskou, op uitnodiging.

2012
Op 5 podia in Nederland de solopresentatie “Uit de eerste Hand”, als onderdeel van de Master studie aan de Alanus Hochschule in Dld.    Jaarcursus sprookjeseuritmie in Haarlem van het scandinavische sprookje “de Hazen van de koning”, vanaf september 2012.   Artistieke leiding van de 6e produktie “Het verborgen Uur van de Zon” door euritmie amateurgroep Curach, op 13 podia in Nederland. Introduktie van ‘De Mini Mecenas”, een groots gebaar voor kleine, nieuwe initiatieven.

2011
Curach viert haar 7 jarig bestaan met een feest en een cadeau: een fotoalbum over de eerste zevenjaars periode.
Het Curach gezelschap breidt haar vaste kern uit tot 9 collega’s die de euritmie verzorgen in het nieuwe programma met de titel ‘het verborgen uur van de zon’.
Chantal volgt in deeltijd de Master of Arts in euritmie aan de Alanus Hochschule in Alfter bij Bonn – Duitsland.
In het kader van de opening van de nieuwe school in Bussum wordt de euritmie musical ‘Tatatoeks reis naar de Kristalberg’ als buitenschoolse aktiviteit met 12 kinderen ingestudeerd en opgevoerd.

2010
Gastlessen aan het opleidingsinstituut de Zonneboom – Leiden.
Programma: het droomgezicht van Seth i.s.m. cursisten, collega’s en geestelijke van de Christengemeenschap, opvoeringen in de kerk. Met verteller en composities door Monique Verhoeven.
Opvoeringen van het sprookje Ragebol op 5 scholen in Haarlem, Driebergen, Zeist en Amersfoort.
Artistieke leiding van 5e produktie: de Ganzenhoedster aan de bron, sprookje uit de verzamelde werken van de Gebr. Grimm door amateurgroep Curach.

2009
Het Georgische sprookje De Zoon van de Visser op 3 scholen in Haarlem en omgeving.
Artistieke leiding van 4e produktie: Iphigeneia in Tauris, van J.W.v Goethe, een bewerking i.s.m. V. Brouns en gastspelers: M. van Asperen en M. Joosten, door amateurgezelschap Curach. Tien voorstellingen in het land o.a. voor gehandicapten in instituten en ouderen in bejaardentehuizen.
Deelname aan Dvorak symfonie eerste deel uit ‘de nieuwe wereld’ op het zomereuritmiefestival o.l.v. D. Mier en avondvoorstelling in het Goetheanum, grote zaal Dornach, Zwitzerland.

2008
Deelname aan Kama Gradeshja, 2e programma met Russische vakgenoten. Tournee door Nederland Muzikaal euritmie programma met het Trio van A. Schnittke en het achtste Kwartet van D. Sjostakovitsj
Deelname aan de instudering van het vierde mysteriedrama van R. Steiner, in de rol van zielenkracht, Rotterdam.

2007
Artistieke leiding van 3e produktie: de kleine Chawrotschetschka, Russisch sprookje door amateurgroep Curach met twaalf optredens binnen Nederland.

2006
Oprichting van de Stichting uit eigen beweging, ter bevordering en ondersteuning van mijn vakuitoefening op amateur en professioneel gebied. Uitnodiging tot samenwerkingverband met Russische musici van het Gnessin conservatorium uit Moskou en Russische vakgenoten. Tournee met Sjostakovitsj programma door Belgie, Nederland. Duitsland. Rusland en Zwitzerland Start samenwerking met Zwitserse collega’s en D. Mier.

2005
Instudering en organisatie van 2e produktie: als de morgenzee, Aristoteles, Alexander en hun werken. Uitvoerend solowerk Facetten van en met componiste Annelies Rhebergen. Ontstaan van compositie: Chanti, door A. Rhebergen.

2004
Oprichting amateurgroep Curach. Instudering en organisatie van 1e produktie: de reis van St. Brandaan, amateurgroep Curach.

2003
Vanaf 2003 verbonden aan diverse vrije scholen in midden NL, in vast dienstverband als parttimer. Thema gerichte workshops, Vrijetijdscursussen voor volwassenen.
Deelname aan de instudering van het derde mysteriedrama van R. Steiner, Rotterdam.