Sprookjeseuritmie cursus van start in Arnhem vanaf 5 maart

Op dinsdagavond 5 maart, vanaf 19.45 uur gaat er een sprookjeseuritmie cursus van start o.l.v. Chantal Heijdeman.

Deze cursus zal in het teken staan van het bewegend onderzoeken, op meerdere lagen van het sprookje: De IJzeren Kachel van de gebroeders Grimm.  In het verhaal gaat het om moedig eigen keuzes te leren maken, om met doorzettingsvermogen angsten te overwinnen en over de verbindende kracht van de liefde.

Aan het einde van de cursus ( medio september) zal het geheel als bijdrage op de feestelijke opening van het nieuwe gezongsheidscentrum Aquamarijn worden uitgevoerd. Daarna volgen nog enkele opvoeringen in Armhem  e/o omgeving.

Ton Eland, spraakvormer zal de verteller zijn. Paul de Ridder en Jannemijn Visser van Kobaji verzorgen de muzikale bedding en bespelen meerdere  instrumenten die tot de verbeelding spreken.

De eerste 12 avonden leggen we een verbinding met alle personages en met de ijzeren kachel zelf, door de euritmische gebaren en door de ruimtelijke vormen. De tweede reeks  van 12 keer verdiepen we ons  meer met een of meerdere rollen in het sprookje en komen zo tot een gezamenlijke voorstelling. De repetities vinden plaats bij Aquamarijn, de Wetstraat, 6812 AP Arnhem.

 Heb je zin om mee te doen aan de cursus in Arnhem? Je bent van harte welkom. Het is fijn als je op een of andere manier al kennis hebt gemaakt met euritmie en je deze kwaliteit in je week ruimte wil geven.

Heb je vragen?

Dan kun  je bellen met Chantal Heijdeman: tel. 030- 6915520

De kosten: voor 24 avonden bedraagt 288,- . Dit bedrag kan in 2 termijnen worden betaald op rekening: 2983414 van de stichting Uit Eigen Beweging o.v.v. de ijzeren kachel

Wil je je aanmelden?

Dat kan via het emailadres: bestuur@uiteigenbeweging.org

Het projekt vindt plaats met subsidie van de Gemeente Arnhem

ijzeren kachel foto

ontwerp: Gabriëlle Roggeveen